Nordiska dagar på Drakamöllan ett evenemang av en lite annan sort

För tredje året i rad arrangerades Nordiska dagar i år med temat Samtal om det synliga och osynliga Norden. Ett 20 tal inbjudna medverkande från Danmark, Norge, Finland, Sverige och Skottland bjöd på spännande panelsamtal kring viktiga frågeställningar som bildning, hållbarhet och det offentliga samtalet. Varje panelsamtal följdes av rundabordssamtal där ett 50 deltagare fortsatte samtalen och dokumenterade sina tankar på olika sätt för att vi skall kunna föra samtalen vidare.

Under hösten kommer vi på hemsidan nordisktforum.com att publicera fem poddar på ”nordiska” i regi av Lars Mogensen med högprofilerade paneldeltagare från Sverige, Norge, Danmark och Finland. Tillsammans med vår Nordiska Bulletin, som kommer att summera dagarna i ord och bild, skall poddarna inspirera föreningar, skolor, arbetsplatser och andra att fortsätta det samtal som påbörjats på Drakamöllan om spännande och viktiga frågor om Norden, vad vi drömmer om men också vad som förväntas av oss i omvärlden. På så sätt hoppas vi nå ut till många runt om i Norden med allt det engagemang och den energi som de Nordiska dagarna bjöd på. Mer information om våra poddar kommer snart.

Bild på programmet för Nordiska Dagar 2024

Medverkande 2024

Här hittar du mer information om de medverkande.

Anmälan Nordiska Dagar

Nedan är du välkommen att anmäla ditt intresse att delta under sommarens Nordiska dagar. Deltagandet är gratis. Mat och dryck betalar man på plats. Vi kan endast göra plats för ett begränsat antal deltagare.
Senast den 15 juli återkommer vi med besked om det kommer att finnas en plats för Dig.
För ytterligare information är du välkommen att kontakta Ingalill Thorsell på telefon 070 540 92 13 eller via mail forum@drakamollan.com.

Anmälan för Nordiska dagar 2024 är nu stängd.